top of page
Förändra din attityd och din självkärlek 

Väldigt enkelt så är det så att när det dyker upp tvivel och man upplever att man hamnar i liknande, relativt dåliga situationer och tankar om sig själv – så är det givande att reda ut det med någon som har kunskap, erfarenhet men också en icke dömande attityd. 


Att få berätta allt sitt dåliga, tömma ur sig smärta – det behöver man göra för att vara mer hel och faktiskt, för att fullt ut kunna känna total tillit och kärlek till sig själv. Är det viktigt då? 


Svaret är självklart ja. Vad är man annars? Och främst – vad är jag mot mig själv, om jag inte gör det som är schysst för mig?


Jag arbetar snabbt. Vi pratar ofta om att det inte finns någon snabb lösning för vårt inre – men jag har metoder som gör att vi tar oss igenom i relativt hög fart UTAN att du kommer att känna stress. Jag har verktyg som gör att du kommer att märka av resultaten OCH att de blir bestående.

 

Vad är ICT?

ICT är en unikt snabb, djup och bestående förändringsmetod som med sin mix av verktyg jobbar sig igenom lager av de försvar man har lagt på sig under sin uppväxt. 

Många har tidigt i livet "tappat bort" sin sanning -  vi föds in i en familj och på olika sätt försöker vi anpassa oss för att vi ska bli omhändertagna, sedda och få kärlek. Villkorslöst.

Men - det är inte alltid det händer. 

Logga_med_trollslända.png
bottom of page