top of page

Services

Bästa medicinen mot stress, ångest och inre spänningar!

Satnam.jpg
Satnam.jpg

Yoga med Mia på Galvens Bygdegård

Återkommer med nya datum när sådana finns - börjar vårvintern 2024 med att yoga själv  hemma - men så fort jag har nya - skriver jag in dem här och lägger ut i sociala medier!

Tills dess - yoga gärna hemma du också, i din lugna vrå!

SatNam, Mia

Meditera.jpg

Att tänka på

Ta med egen yogamatta (finns på Rusta från ca 79kr), kanske en kudde och en filt samt yoga gärna i mjuka, sköna bomullskläder samt en vattenflaska - då är man kittad och klar!

 

150kr/tillfälle (betalas med Swish).

 

Kom gärna ett par minuter innan - så att du hinner landa en liten stund på mattan! Parkerar gör du på parkeringen utanför!

Meditera.jpg

Vad är Kundaliniyoga och vilka passar det?

Jag är helt prestigelös i mina yogapass och självklart är alla välkomna - vi gör yoga som alla klarar av! Har du ex problem med att sitta på golvet så går det alldeles utmärkt att utgå från en stol.

Kundaliniyoga är en fysisk, mental och andlig form av yoga som består av rörelser, andnings- och fokuseringstekniker, avslappning samt olika typer av meditationer. Dethandlar om enkla men kraftfulla tekniker. Där du i egen takt stärker dig själv, finner lugnet
på insidan samtidigt som kroppen och sinnet blir mer flexibelt.

Fokus ligger snarare på kraft och uthållighet än på avancerade kroppsställningar. Vi tränar vår närvaro i stunden, vilket
får positiva effekter i vår övriga vardag.

Yoga är till för alla, oavsett ålder, kön och rörlighet – anpassning är alltid möjlig utifrån dina förutsättningar.

Kundaliniyogan har ofta en effekt redan vid första tillfället, men det är bra att gå några gånger för att känna upplevelserna i dig vad gäller andning, rörelse, avslappning och meditation.

bottom of page