top of page

Soulful Restart

 

Förmodligen är du på en plats i livet där du är nyfiken på dig själv. Du har blivit medveten om sidor hos dig själv som dyker upp i specifika sammanhang. Inte alltid så charmiga.


Du är osäker på om du lever det liv du vill leva eller om det bara har ”blivit”. Du är osäker på de val du har gjort. Du är inte helt tillfreds.


Då har du kommit till rätt plats. 


Soulfull Restart kommer att öppna dina ögon för den du är. Vi kommer att snegla på varifrån du kommer och vad det har haft för betydelse för dig i ditt liv hittills. 


Med anledning av din bakgrund kommer vi att fortsätta att titta på dina försvar – de som skapats under livets första 7-8 år.


Den här helgkursen är att betrakta som en grundkurs i den du är. Du kommer att få grunderna i dina försvar som kommer att tydliggöra en hel del för dig om varför du beter dig som du gör i olika situationer. 

Under kursen kommer du bland annat att

Komma i kontakt med minnen du glömt men som präglar dig och som gett dig dina försvar.

Få större kontakt med din inre längtan efter ditt genuina jag

 

Uppleva sann glädje när du tar mer plats i dig

Få uppleva det stora i att få vara med på andras livsresor som kommer att beröra dig när du minst anar det

Få lära dig ett antal verktyg - framgångsverktyg -

som kommer att ta dig dit du vill om du använder dem! 
 

NÄSTA KURS

Soulful Restart

Hösten 2022

KURSFAKTA

Tider

Fredag kl. 14.00- ca 18.00
Lördag & söndag kl. 9.00 - ca 18.00 (lunch ca 1-1,5 timme).

Plats

Stockholm – adress meddelas innan kursstart.


Nöjdhetsgaranti

Jag värnar alltid om hög kvalitet så att du som kund skall slippa oroa dig för om du kommer bli nöjd med din investering. Det betyder att om du mot förmodan inte skulle känna dig nöjd efter första kursdagen är det bara att säga till, avsluta kursen och få alla pengar tillbaka. För att också garantera bästa förutsättning för kursen så krävs det att minst 6 deltagare är bokade.

Pris

Priset för kursen är endast 5.990:- inkl moms för privatpersoner och exkl.moms för företag. Arbetsmaterial, fika och tilltugg ingår. Du kan dela upp betalningen.

Vem kan gå?
  • Kursen vänder sig till både privatpersoner och företagare och är djupgående där teorier varvas med övningar. Du behöver inte ha några förkunskaper. 

  • Är ni en privat grupp som vill gå, vänner, kollegor – kontakta Mia direkt (minst 8 deltagare). 

  • Denna kurs kan även hållas på engelska men då endast i grupp med engelsktalande.

 
Villkor

Din anmälan är bindande. Skulle något inträffa så att du inte kan gå en bokad kurs har du möjlighet att medverka vid ett senare tillfälle i mån av plats. Du har också möjlighet att ge bort din plats till en annan person. Skulle du blir sjuk får du mot uppvisande av läkarintyg tillbaka hela kursavgiften förutom en serviceavgift på 1000 kr.

Språk

Svenska om inget annat anges på kursanmälan.
 

bottom of page