Samtalsterapi och Coaching

OBS!

M e d   a n l e d n i n g  a v  c o r o n a v i r u s e t.

I dessa tider av oro och än mer stress, relaterat till Coronaviruset, sänker jag priset på mina enskilda samtal och jag genomför dem endast via telefon den närmaste tiden - till och med 15 april. (Uppdaterar datum vid behov.)

 

Varför samtal?

Är du rätt och slätt lycklig och upplever att du lyckats i ditt privatliv, med din relation och med ditt arbete? 
Eller finns det delar av dig som är tomma, förvirrade och ouppfyllda?

När du har kommit till att du behöver någon att prata med, att du känner dig vilse, ledsen, förvirrad och kanske rent av trött på dig själv.
När du inte vet åt vilket håll du ska gå – oavsett område i livet.
När ni har svårt att mötas, när ni inte förstår varandra längre och den fina och kärleksfulla känslan känns som bortblåst. Har ni kommit till vägs ände?
När ni i gruppen/teamet har kommit till att ni inte längre lyssnar på varandra, ni kanske fryser ut varandra, respekten är som bortblåst.


Då är bra samtal på sin plats!

PS! Du kan boka enskilda tider samt 5 och 10-paket. Jag vill flagga för att jag nu även erbjuder terapi i abonnemangsform. Det innebär att du bokar 20 samtal och betalar en gång i månaden i 6 månader eller 30 samtal och betalar en gång i månaden i 12 månader. Detta ger dig ett lägre pris per tillfälle när  du vet att du behöver arbeta långsiktigt!

Förändra din attityd och din självkärlek
Individ/Samtalsterapi
Skapa livsmål
Individ/Coaching
Förbättra och fördjupa vår relation
Par/Samtalsterapi och coaching
Hur vi kan samarbeta och förstå varandra bättre
Grupper/Samtalsterapi och coaching