top of page

Utbilda dig till Soulful Trainer - som en PT men med inriktning på det inre!

Att vilja jobba med människor är avgörande för att bli Soulful Trainer, att arbeta terapeutiskt men också ha viljan att själv utvecklas och mogna som människa. Att ha intresse och att inte vilja styra in människor mot andra mål men att bidra till att de själva hittar nya, för dem, bättre vägar i livet! Vi arbetar utifrån ett holistiskt synsätt - att människan är en helhet och är beroende av att alla delar mår bra och hänger ihop. Vi arbetar också utifrån tesen att inte gruppera människor - som det ena eller det andra. Målet är att du ska kunna arbeta med klienter efter genomförd utbildning.​

Du behöver alltså inte vara utbildad samtalsterapeut sedan tidigare eller egentligen ha någon som helst erfarenhet av denna typ av arbete -  vissa går för sin egen skull andra för att använda verktygen i sitt yrke - men du kommer helt och fullt ut att kunna arbeta terapeutiskt efter utbildningen eller komplettera kunskaperna i redan etablerad verksamhet, kanske som coach eller dylikt.

Innan utbildningens start har vi ett personligt samtal där vi tillsammans stämmer av om din förväntan ligger i linje med det utbildningen ger.

 

Vi kommer att arbeta teoretiskt och praktiskt, enskilt och i grupp samt att du kommer att behöva träna dig i rollen mellan våra träffar så arbete med träningsklienter blir ett viktigt inslag i utbildningen. Du vet - träning ger färdighet.

Soulful Trainer står för både att du själv som person "omprogrammerar" sättet du ser på dig själv och sen laddar om för att bli den du ÄR och VILL vara. Vilket sen blir detsamma i arbetet med dina blivande klienter. Filmen ovan får representera möjligheten att som Soulful Trainer - få vara med och veckla ut någons livsväv - med allt som finns på den. Knutar och hål och mängde av vackra trådar.

För att du ska tillgodogöra dig den här utbildningen fullt ut - vill vi att du själv är öppen för förändring. För det kommer att ske och det kommer att vara avgörande för hur den här utbildningen kommer att ge dig något eller inte.

Efter avslutad utbildning diplomeras du till Soulful Trainer.

Vi ser så fram emot att göra den här resan tillsammans med dig!

Hälsar teamet bakom Soulful Training

FAKTA
Datum och tider

Alla tillfällen är på lördagar och söndagar - datum anges under september - förutom sista modulen då vi ses i Stockholm som blir en fin avslutningshelg. Vi startar då redan kl.15.00 på fredagen och kör lördag och söndag som de andra modulerna. 

 

Lördag & söndag kl.09.30 - ca 18.00

Plats/Digital plattform

Du kommer att få en inbjudan till våra digitala helger och behöver endast enkelt logga in på den medskickade länken. Sista helgen kommer vi att vara på Pontonjärgatan 12, på Kungsholmen i Stockholm i Relationskonsultens fina lokaler med närhet till restauranger, caféer och bussar/tunnelbana.


Nöjdhetsgaranti

Vi värnar alltid om hög kvalitet så att du som kund skall slippa oroa dig för om du kommer bli nöjd med din investering. Det betyder att om du mot förmodan inte skulle känna dig nöjd efter första kursdagen är det bara att säga till, avsluta kursen och få tillbaka kursavgiften (minus anmälningsavgiften som är bindande).

Pris

Då detta blir vår första digitala utbildning vill vi erbjuda dig att gå den till ett något lägre pris. Ordinarie pris för utbildningen är 35.900 inkl. moms för privatpersoner och 35.900 ex moms för företag, sänker vi till 29.500kr ink moms för privatpersoner och exkl. moms för företagare.  Arbetsmaterial ingår. Vill du gör vi en avbetalningsplan enligt nedan:

12 månader - 2.795kr/månaden

18 månader - 1.895kr/månaden

24 månader - 1.495kr/månaden.

Anmälan

Vid anmälan SENAST 31 december - betalas en anmälningsavgift om 3.590kr via faktura - vilken  kommer inom 7 dagar. Detta gäller oavsett betalningsmetod. Resterande summa faktureras 10 dagar innan start alt faktureras enligt överenskommen avbetalning med betalstart samma månad som utbildningen startar. Anmälan är bindande. Om du ändå av någon anledning väljer att inte starta - återbetalas inte anmälningsavgiften då den ligger som garanti för administration, lokal med mera.

I anmälan behöver vi ditt namn, adress, epost och mobilnummer

samt ditt betalsätt  - om du avser betala hela beloppet eller om du 

önskar dela upp det enligt ovan eller annat förslag!! Du kommer också

att bli kontaktad av oss - för en kortare intervju så att vi vet vilka

förväntningar du har!

I priset ingår inte klienthandledningen. Den uppgår till 3.000kr för tre tillfällen, (1.000kr/tillfälle.)

Vem kan gå?

​Kursen vänder sig till både privatpersoner och företagare och är djupgående där teorier varvas med övningar. Du behöver inte ha några förkunskaper men ett stort intresse av personlig utveckling - för dig själv som andra.

 
Villkor

Din anmälan är ekonomiskt bindande. Skulle något inträffa så att du inte kan gå  har du möjlighet att medverka vid ett senare tillfälle i mån av plats. Du har också möjlighet att ge bort din plats till en annan person. Skulle du bli sjuk får du mot uppvisande av läkarintyg
tillbaka hela kursavgiften förutom anmälningsavgiften för fasta kostnader.

Språk

Svenska om inget annat anges på kursanmälan.

Utbildningsledare våren 2022
Mia7_edited_edited_edited.jpg
Mia Olsson

Mia kommer att leda utbildningen från start till slut. Med stor vana att driva kurser kommer hon att varmt och tryggt ta dig igenom samtliga moduler.

Assistent

Vi kommer att ha med oss en assistent under utbildningen som kommer att stötta oss på flera sätt men som också själv kommer att delta i utbildningen,

För att få diplom behöver du följande:
Obligatorisk närvaro

Du behöver närvara vid samtliga 6 moduler för att bli godkänd. Missar du av någon anledning en modul får du ta igen den i en senare utbildningsgrupp.

Träningsklienter

Att träna på att vara terapeut är oerhört viktigt. Detta sätter dig och dina ramar för ditt fortsatta arbete. Du behöver 40 sessioner med träningsklienter för att godkännas.

Handledning - klientarbetet

3 handledningstillfällen skall genomföras under utbildningen. Denna kostnad tillkommer.

Skriftlig prov

Ett enkelt men sammanfattande prov kommer att genomföras under sista modulen - för din egen skull. Tillsammans ser vi till att du klarar det!

Etiska regler samt Ansvarsförsäkring

Att följa etiska regler samt teckna en ansvarsförsäkring är något vi kommer att prata om under modul SEX. 

R&R diplom.png
Snabba dig att boka.
Vi har ett mycket begränsat antal platser så var smart!

Tack för din anmälan! Mer info kommer inom kort, hälsar teamet bakom Soulful Training

SEX MODULER 
Under fem månader

Vi kommer att arbeta med följande moduler under hösten 2024 och vintern 2025 med bland annat följande innehåll:

Modul ETT

September

Starthelg - introduktion till alla moduler och vi lär känna varandra! Mycket viktigt med närvaro!

Modul TVÅ

Oktober

Delpersonligheter - din berättelse

Modul TRE

November

Känslor - de vi ha (tror oss ha) och behöva till de vi verkligen vill ha

Modul FYRA

Januari 2025

Relationer - de vi har med oss och de vi har skapat/skapar

Modul FEM

Februari

Hälsa och kropp - våra tempel - hur allt hänger ihop

Modul SEX

Mars

Terapeuten - rollen, tillvägagångssätt - vad hör till rollen och vad gör det inte, klient-terapeut relationen

Avslutningshelg - vi knyter ihop säcken 

Utbildningen innehåller väl beprövade metoder och det tillsammans med dina, gruppens och utbildningsledarens erfarenhet, - kommer det att bli ett späckat schema men med tid för reflektioner - dina som gruppens.

I utbildningen kommer du att få ta del av - Psykosyntesen, vilken ligger som grund till hela utbildningen, men vi kommer också att arbeta med gestaltterapi, familjekonstellationer, ICT- omedelbara förändringar, guidade meditationer, andningsövningar mm. 

Cat Liebenholtz.png

Bli SOULFUL TRAINER

Och hjälp de som så väl behöver dig och dina nya, snabbverkande, verktyg till att må bättre i sin vardag!

bottom of page