Upplever du att du inte mår helt ok?
Att du fastnar i situationer och relationer som inte blir bra? Kanske kommer du från ett trasigt familjesystem - skilda föräldrar, egen skilsmässa eller annat som påverkar negativt? Upplever du att du med anledning av det kommer i kontakt med sidor som du känner dig trött på eller helt enkelt inte förstår? Då är du varmt välkommen att kontakta mig - jag är expert på "krackelerade" familjesystem och känner mig väldigt trygg i att arbeta med det som auktoriserad samtalsterapeut och diplomerad Soulful Transformation Terapeut.

Jag har även expertis inom området "hitta ditt jävlaranamma". Vilket med finare ord skulle kunna skrivas att jag på ett professionellt sätt hjälper dig hitta ditt driv. Utifrån min kompetens som diplomerad mental rådgivare och certifierad coach kommer du framåt i livet  och med hjälp av mina verktyg får du förståelse - för det mesta i ditt liv - och kommer inte att vilja annat än att ta dig dit du verkligen vill!

Utmattningsdepression? Jag har stor erfarenhet av att arbeta med stress och utmattning samt har personlig erfarenhet som jag idag kan glädjas åt, då den verkligen har visat mig hur och vad som är viktigt att "arbeta" med och titta på i stressen/utbrändheten när man är i den.

Jag gör en massa annat också som är relaterat till utveckling av människor - kurser, yogagrupper, föreläsningar, grupputveckling...

Varmt välkommen in hit och jag ser fram emot att höra av dig - oavsett vad som känns rätt för dig/er! Mia

SAMTAL
Med en kombination av traditionell psykologi, den nya tidens snabba förändringstekniker och ett holistiskt och energimässigt perspektiv jobbar jag med dig som vill göra förändringar och vill må bättre med dig själv. Vill du kalla det terapi går det bra eller känner du dig mer bekväm med ordet coach - då kör vi på det. Jag är både samtalsterapeut och coach.
Jag erbjuder dig förändring om du själv är redo!

Jag arbetar även med att ha terarpi/coachning på telefon så du behöver inte känna att vi "måste" ses.

KURSER
Att utvecklas i grupp är otroligt givande och det gör att jag inte kan låta bli att sätta samman olika kurser. Fokus 2018 blir kursen i Dreamality - läs mer under fliken Ny Kurs!

I september 2018 är det dags för kursvecka på Kreta igen. Mer info under fliken Mer.

Jag arbetar i uppdrag mot olika former av organisationer och arbetsgrupper. Det handlar generellt om problem och gnissel. Hör av er för en offert!

FÖRELÄSNINGAR
Att anlita en extern föreläsare kan vara precis det som behövs när man samlar sin personal för en upptakt av något slag. Någon som kommer in och som på något sätt berör aktuella ämnen! Kontakta mig för offert!

ORO I GRUPPEN
Jag arbetar i uppdrag mot olika former av organisationer och arbetsgrupper. Det handlar generellt om problem kring kommunikaton. Hör av er för en offert!