Om jag har lyckats nå ut till dig - för att du ska vilja kontakta mig, det vet bara du!

Om jag har valt rätt ord och uttryck för vem jag är och hur jag arbetar. Jag vill att du ska veta att jag bara gör det jag tycker om. Det jag tycker om och känns bra för mig OCH sådant jag känner att jag är bäst på. För mig handlar allt om att skapa en känsla som kommer från mitt hjärta men också mina erfarenheter. Jag inbillar mig att då kan det gillas även av dig!

Vi ses eller hörs  - ta vara på dagen! //Mia

Skicka gärna ett meddelande till mig här med dina frågor och funderingar så kontaktar jag dig!

Lite mer om mig om du har lust och tid.

Jag kommer ifrån en inspirerande bakgrund med härliga jobb i fina företag där jag har haft förmånen att arbeta med fantastiska människor. Men det räckte inte för mig. Jag "använde" mig för lite av det jag verkligen är bra på och det är min förmåga att möta och lyfta andra människor. Alla sorters människor. Chefer, arbetssökande, olyckliga och ledsna människor, Glada men vilsna människor. Människor med en känsla av att ha tappat bort sig själva. Och människor med alla andra känslotillstånd!

Jag hjälper även ledsna och vilsna organisationer att hitta mer balans och glädje ibland personalen. Tillsammans med mig kan vi vända på det som är jobbigt och med det - få resultat på många plan! Och det behöver inte ta så lång tid och därmed - sparar företag pengar! Hör av er så träffas vi och spånar fram ett paket som helt passar just ert syfte och mål!

Utöver det här så väljer jag att göra mer av sådant jag gillar! Vilket ledde mig till att utbilda mig till yogalärare i Kundaliniyoga. Eller ordnar resor med olika teman. Eller föreläser för företag. Eller annat som faller mig in. Jag gillar verkligen människor. Möten med människor. Det är min grej. Men också att hjälpa till med förändringar. Och jag arbetar ganska snabbt. Förändring behöver inte ta tid. Jag vet.

HÄR NÅR DU MIG!

Mobil - 0735-06 76 60
Mejl -mia@miaolsson.se

Mottagning:
Norrängevägen 10 i Arbrå

För samtal i Stockholm - kontakta mig för aktuell adress.

Mia Olsson & Kompani
Individ- och Org AB

FA-Skattsedel
Org nr 556886-1529

For info in english - please do not hesitate to contact me!