Det är så roligt att kunna presentera att Janesh Vaidya kommer till Bollnäs!

12 oktober kommer han så vi hoppas att vi ses på Folkhögskolan - gå in och boka din plats - du tävlar du även om en Retreatplats i Kerala, Indien!

https://www.tickster.com/sv/events/ujjypy0hrj1v3vg/2018-09-05/janesh-vaidya-turne-2018-webshop

 

INSPIRATIONSRESA TILL KRETA den 1 - 8 september 2018
Nu har du chansen att följa med och uppgradera dig – både energimässigt som själsligt!
Som kurs betraktad skulle jag vilja säga att ”The Soulful Startup” kommer att ge dig mer kunskap om dig själv. För dig själv. En form avuppgradering av ditt inre! Om du är i en fas i livet där du upplever att du behöver lite mer tid för dig själv, ladda batterierna men också komma dig själv lite närmre – då är detta resan för dig.

Vi bor på Kavos Beach, en ny pärla ca 2 mil från centrala Chania. Här tar vi dagarna som de är och får chansen att verkligen landa och andas in ro! Vi yoga på morgnarna – väcker oss till kropp och sinne. Du kan vara nybörjare och van – spelar ingen roll – det här kan alla göra.

Kursen pågår tidig förmiddag och sen eftermiddag för att hinna njuta av Kreta också.  Och vad gör man då – ja, det är nog bara fantasin  som sätter gränserna. Använd hyrbilen som ingår och se sig om, vandra i bergen, ligga vid poolen och läsa eller bara hänga med en ny vän – ett litet axplock.

Varmt välkommen // Mia


För dig som vill:

  • Förstå dig själv och din omgivning bättre
  • Höja din energi
  • Bli mer levande!
  • Uppleva yogans effekter – både för nybörjare som van utövare.
  • Andas bättre, mindre ångest, mindre ont i kroppen
  • Arbeta på djupet med ditt inre
  • Njuta av lugnet, god mat och dryck
  • Skratta
  • Och massor mer!

Mer info i PDFen nedan!

KURSPRIS 11.495kr
OBS! Vid anmälan FÖRE 31 mars 9.995kr
Anmälan senast 30 april  – SEK 3.000kr inbetalas vid anmälan och garanterar din plats. Återbetalas inte vid avbokning. Flyg till Chania med Norweigan är att föredra. Observera att platserna är begränsade och att tidigare deltagare på mina kurser har förtur – så tveka inte att boka din plats!

Frågor/anmälan? Skicka nedan formulär så hör jag av mig!

AYURVEDA RETREAT I KERALA, INDIEN, 4 - 18 MARS 2019
Den här resan är för dig som nyfiket eller erfaret vill besöka ett ayurveda retreat!
Att under 2 veckor få träffa en ayurveda läkare som ger dig din specifika kur för perioden och som du ägnar dig åt där - genom behandlingar, mat, övningar och konsultationer.

Vi blandar det med magiska dagar vid havet, härliga möten, samtal och gemenskap! Läs mer nedan!

För mer info - skicka mig ett meddelande nedan! Och du - vi har endast 10 platser att tillgå och du behöver boka din plats före den 31 mars i år, 2018, samt betala 30% av bokningsavgiften!