Upplever du att du/ni har ett trasigt familjeförhållande? Upplever du att du med anledning av det har skapat sidor som du känner dig trött på eller helt enkelt inte förstår dig på? Då är du varmt välkommen att kontakta mig - jag är expert på "krackelerade" familjesystem och känner mig väldigt trygg i att arbeta med det.

Jag har även expertis inom området "hitta ditt jävlaranamma". Vilket med finare ord skulle kunna skrivas att jag på ett professionellt sätt hjälper dig hitta ditt driv. Du kommer framåt i livet med mitt stöd och med hjälp av mina verktyg får du förståelse - för det mesta i ditt liv - och kommer inte att vilja annat än att ta dig dit du verkligen vill!

Har du gått in i "väggen"? Jag har stor erfarenhet av att arbeta med just det och inte bara det. Jag har personlig erfarenhet som jag idag kan glädjas åt, då den verkligen har visat mig hur och vad som är viktigt att "arbeta" med och titta på i utbrändheten när man är i den.

Samtal och Taktil massage är något jag brinner för att arbeta med men också hålla på med yoga. Eller att LEVA yoga! Att utbilda mig till yogalärare för ett par år sedan gav mig ytterligare en nyckel till ett rikare liv. Sen tycker jag mycket om att inspirera och stötta till personlig utveckling vilket har lett till kurser förlagda i bland annat Grekland. Att arbeta med oroliga organisationer ligger mig varmt om hjärtat och att föreläsa om att ha balans.

Varmt välkommen in hit och jag ser fram emot att höra av dig - oavsett vad som känns rätt för dig/er! Mia

SAMTAL
Med en kombination av traditionell psykologi, den nya tidens snabba förändringstekniker och ett holistiskt och energimässigt perspektiv jobbar jag med dig som vill göra förändringar och vill må bättre med dig själv. Vill du kalla det terapi går det bra eller känner du dig mer bekväm med ordet coach - då kör vi på det. Jag är både samtalsterapeut och coach.
Jag erbjuder dig förändring om du själv är redo!

Jag arbetar även med att ha terarpi/coachning på telefon så du behöver inte känna att vi "måste" ses.

Kurser

Att utvecklas i grupp är otroligt givande och det gör att jag inte kan låta bli att sätta samman olika kurser. Fokus 2017 är trötta och utmattade kvinnor. Håll koll på hemsidan - lägger ut här i god tid innan!

oro i gruppen?

Jag arbetar i uppdrag mot olika former av organisationer och arbetsgrupper. Det handlar generellt om problem och gnissel. Hör av er för en offert!

FöreläsningAR

Att anlita en extern föreläsare kan vara precis det som behövs när man samlar sin personal för en upptakt av något slag. Någon som kommer in och som på något sätt berör aktuella ämnen! Kontakta mig för offert!

TAKTIL massage

Stress, värk, oro, ångest - mycket kan lindras av den mjuka fina beröringsmassagen TAKTIL - TRAKTIPRO Originalmetoden.
En behandling som tar hand om ditt största och kanske ett av de viktigare organen - din hud.

resor och annat för 2017 är fullbokade.

Håll utkik efter kommande erbjudanden!